Node.js back-end developer

Solliciteer nu

node.js back-end developer


32-40 uur · Amsterdam

wat ga je doen?

Bij Us Media bedenk en bouw je met jouw projectteam technisch uitdagende oplossingen voor verschillende opdrachtgevers. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een e-health start-up een infrastructuur gebouwd voor een game in samenwerking met een externe game ontwikkelaar. We hebben uiteindelijk gekozen voor een API op basis van NestJS. De verschillende frontends en tooling maakten we in Angular. De API draait in een Kubernetes cluster en de frontend in AppEngine. We maken hierbij gebruik van BigQuery om de data die we verzamelen te analyseren.

Of je bent verantwoordelijk voor development, data processing en integratie met externe systemen bij de ontwikkeling van een slimme online tool die duurzame bedrijven wereldwijd helpt digitaliseren. 

Wat het project ook is: jouw bijdrage is belangrijk, je leert veel en kunt je creativiteit en knowhow kwijt.

waar ga je mee werken?

Wij zijn voor onze klanten altijd op zoek naar de beste oplossing en de snelste tech. Zo bouwen wij maatwerk applicaties in Node.js met het NestJS framework.

Omdat wij schaalbare en robuuste platformen willen bouwen maken we gebruik van cloud platformen zowel AWS als Google Cloud. Omdat we veel klanten hebben en graag een lage onderhoudslast willen kiezen we graag voor App engine maar wij zijn niet bang om te experimenteren en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan werkelijk alles tegenkomen.

Je werkt samen met certified Google Cloud Architects en krijgt zelf ook de mogelijkheid om een certificaat te halen als je dat graag wil.

Je krijgt de vrijheid om te sparren over oplossingen en er wordt altijd geluisterd naar nieuwe ideeën.

wat maakt het zo leuk bij us?

Dat hebben we even aan onze developers gevraagd. Zij noemen bijvoorbeeld de interessante mix van grote/langdurige en kleinschaliger projecten. Je voor langere tijd verliezen in één uitdagend product gecombineerd met het snelle schakelen, de creativiteit, de spannende chaos en de lol van korte klussen oppakken en afronden met je team. Verder: het feit dat je alle ruimte en vrijheid krijgt en zoveel verantwoordelijkheid als je aankan. Dat je nauw samenwerkt binnen je team en dus goed kunt sparren, elkaar uitdagen en laten groeien. Het hoge niveau van wat we maken, de kleine organisatie en de opdrachtgevers-met-een-goed-verhaal met wie je direct contact hebt. Need we say more?

this is us

Us Media bouwt met een club van ongeveer 15 vriendelijke vakidioten (m/v/x) top-notch oplossingen voor organisaties met serieuze online uitdagingen: online platforms, tools en producten, integraties en api’s. Wij werken aan grote én kleine projecten, dus lekker uitdagend en afwisselend. We houden van stevige puzzels. Hoe ingewikkelder de vraag, hoe meer we kunnen betekenen (en hoe blijer we worden).

Technologypartner

Steeds meer opdrachtgevers voor wie het web cruciaal is, zien Us Media als langetermijn technologypartner. We trekken al jaren samen op met klanten als Amnesty, SIDN, IDH, Plan International en SOS Kinderdorpen. Als partners dragen we actief bij aan het einddoel, dat per opdrachtgever en per project verschilt: ​​meer omzet, blije gebruikers, extra donateurs of klanten die graag terugkomen.

Het verschil maken, ieder project weer

Onze klanten zijn ngo’s, goede doelen, start-ups en andere organisaties die voor hun succes afhankelijk zijn van het web. We kunnen keihard werken, maar het moet wel ergens over gaan. Dus hebben specifieke oplossingen ontwikkeld voor goededoelenorganisaties en start-ups en helpen we hen de wereld een beetje beter te maken.

Family of friendly nerds

Met zo’n 15 personen zijn we een redelijk kleine club. Dat betekent dat je elkaar kent, inspireert, motiveert en helpt groeien. Het betekent ook dat je veel verantwoordelijkheden krijgt, en volop kansen om zelf creatieve oplossingen te bedenken. En dat het al snel heel gezellig is in ons ‘Clubhuis’ in de Amsterdamse Houthavens - tijdens én na het werk.

Teamwork makes it work

We hebben geen projectmanagers, je zit in een zelfsturend projectteam (bijv. Team Kleintje Pils of Team Flamingo) waarmee je voor álle aspecten van een project zorgt. Voor de techniek natuurlijk, maar ook het proces en de communicatie. In de projectteams is de klant altijd vertegenwoordigd; je profiteert ook van diens knowhow en ervaring, en de lijntjes zijn lekker kort.

Ons clubhuis

We zorgen goed voor je, in alle opzichten. Je kunt in principe werken waar je wilt, maar we hechten veel waarde aan elkaar zien, live samenwerken en leren door met elkaar mee te kijken. Daarom hebben we een comfortabel thuishonk in de Amsterdamse Houthavens: ons Clubhuis. Wie niet op de fiets komt, pakt het OV met een NS Business Card van de zaak. We houden van borrels, bbq’s en uitstapjes.

Duidelijke afspraken, goede spullen

Is er een klik en gaan we met elkaar in zee? Dan komt er snel een vast contract, met (bij fulltime) 25 vakantiedagen. Je krijgt vanaf dag 1 wat je verdient: de salarisindicatie voor deze functie heeft een maximum van € 4.900 bruto inclusief vakantiegeld en er is een prima pensioenplan voor wie dat wil. Je werktijden zijn flexibel en qua tools zorgen we er natuurlijk voor dat jij krijgt wat je nodig hebt om te vlammen - bij Us en thuis. Er is altijd ruimte en budget om je te ontwikkelen. Laat vooral weten waar jouw ambities liggen.

how 'bout us?

Denk jij dat we bij elkaar passen als je dit leest en ons werk ziet? Mooi. Dan ontmoeten we jou graag. Weinig of veel ervaring? We hebben werk voor alle niveaus, dus druk op die knop en laten we kijken of er een match is.

solliciteren: zo werkt het bij us.

Stap 1

Reageer. Klik op de knop, vul je gegevens in, upload je cv en vertel ons waarom je de man/woman for the job bent.

Stap 2

Zien we een mogelijke match, dan willen we graag kennismaken. We wisselen wat basisinformatie uit (o.a. over motivatie, skills, ambitie) en snuffelen aan elkaar om er achter te komen of jij qua  persoon past bij Us. En wij bij jou, natuurlijk. Dit gesprek is met onze ‘in house recruiter’ Albert.

Stap 3

Hebben we er allebei een goed gevoel over, dan volgt een afspraak met een (of twee) leden van je mogelijke toekomstige team. Dit is - in het geval van een developer-functie - een meer technisch georiënteerd gesprek, waarin we ook graag jouw werk (code) zien. We bekijken en bespreken hoe jij de dingen aanpakt en oplost, welke technieken je beheerst. Zo komen we erachter of je qua niveau, skills en persoon past binnen het team.

Stap 4

We overleggen intern en doen je een aanbod. Jij wordt blij, wij ook, we tekenen een contract, wij introduceren je bij je team en de rest, en je kunt beginnen!

ondertussen bij us